Modern ingericht rolstoeltoegankelijk vakantieappartement Vloed

Zorgeloos genieten en comfortabel overnachten kan in Vloed. Dit 3-kamerappartement met een oppervlakte van van bijna 125m2 voldoet ruimschoots aan alle verwachtingen. Op en top modern comfort wordt gekoppeld aan de nodige extra voorzieningen waardoor ook rolstoelgebruikers optimaal kunnen genieten van hun vakantieverblijf.

6 personen
Rolstoelvriendelijk
Centraal gelegen
Smart TV
Douche
Zeezicht

Ligging

Vloed heeft zicht op zee en is makkelijk toegankelijk via de ruime Leopold I-Esplanade. Via een ‘sas’ (gemeenschappelijk met Eb) betreedt u het appartement dmv een unieke toegangscode. Vanaf de eerste meters zal meteen duidelijk worden dat doorheen het ganse appartement de draaicirkel van een rolstoel centraal stond bij het ontwerpen van het interieur.

Naast de op-en-top-inrichting werd ook maximaal aandacht besteed aan de inval van natuurlijk licht via de ruime raampartijen, de glazen dakkoepels en de binnentuin.

Kamers

Keuken: een aangepaste hoog-laagkeuken voorzien van alle gebruiksgemak en modern comfort met oa Nespresso, waterkoker, (microgolf)oven, vaatwasmachine, koelkast-doepvriezer, ... 
 
Kamer 1: rolstoeltoegankelijke kamer voorzien van 2 bedden
 • Rolstoelvriendelijke badkamer met inrijdouche, handgrepen en onderrijdbare wastafel
 • Gratis WIFI en safe
 • Optioneel zorgmateriaal: tillift, douchestoel, hoog/laagbed

Kamer 2: rolstoeltoegankelijke kamer voorzien van 1 stapelbed voor 4 personen

 • Gratis WIFI

Kamer 3: niet rolstoeltoegankelijke kamer voorzien van 2 bedden

 • De twee 2 bedden kunnen gekoppeld worden tot 1 dubbel bed
 • Gratis WIFI

Badkamer: rolstoeltoegankelijk met inrijdouche

Apart toilet: niet rolstoeltoegankelijk.

3Dgrondplan 

Als u naar de inkom gaat, kunt u het appartement naar keuze bezoeken.

Bezoek hier!
Alles op een rij

Aantal personen

Het is niet toegestaan om met meer dan het voorziene aantal personen in het vakantieappartement te overnachten.

Roken

Er is een absoluut rookverbod in het verblijf/appartement. Dit geldt evenzeer voor het 'sas' waarlangs u het appartement binnenkomt.

Huisdieren

Kleine huisdieren (maximum 2) zijn toegelaten mits voorafgaande toestemming van de eigenaar. Het ras dient duidelijk gecommuniceerd te worden. Per verblijf, per dier wordt er een toeslag van 25,00€ voorzien. Het staat de verhuurder vrij een reservatie te weigeren op basis van het type huisdier. Schade aangebracht door een huisdier zal verhaald worden op de huurder. De huurder verklaart tevens een geldige familiale verzekering te hebben.

Orde en netheid

De huurder verplicht er zich toe het appartement te gebruiken als een goede huisvader. Hij zal alle schade die hij aan het appartement en/of de inboedel toebrengt (of die onder zijn toezicht wordt toegebracht) vergoeden. We doen er als eigenaars alles aan om elke huurder in optimale omstandigheden te ontvangen.

Hou er rekening mee om geen geluidsoverlast te veroorzaken voor de buren, in het bijzonder tussen 22u00 's avonds en 7u00 's ochtends zoals wettelijk vastgelegd.

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen en overeenkomsten tussen Eb & Vloed en de vakantiegast / huurder.

Betaling

 1. Bij het boeken van uw verblijf, betaalt u het volledige bedrag via onze boekingssite Cubilis (100% veilig). Indien u een andere betaalmethode wenst, gelieve contact met ons op te nemen. 

 2. Deze modaliteiten gelden als u via onze website boekt, indien u via een andere site boekt (zoals bv. Booking.com) moet u de betalingsmodaliteiten volgen die op de betrokken website worden aangegeven.

Waarborg

Er wordt een waarborg van 250,00 € per appartement per periode aangerekend (in geval van 'Eb en Vloed' dus 500,00 €). Deze waarborg wordt ter plaatse betaald in contanten en wordt bij schadeloos vertrek weer meegegeven. Eventuele schade op rekening van de huurder, trekken we van dit bedrag af.

Annulering

Bij annulering worden volgende kosten in rekening gebracht:

 • Tot twee maanden voor de aankomstdag: 30% van de huursom.

 • Van twee maanden tot één maand voor de aankomstdag: 50% van de huursom

 • Van één maand tot een week voor de aankomstdag: 90% van de huursom

 • Minder dan een week voor de geplande aankomstdag: de volledige huursom

Schade

De gehuurde accommodatie dient door de huurder, zijn medehuurders of zijn bezoekers met de vereiste zorg en zorgvuldigheid te worden bewoond, met inachtneming van de rust voor de omgeving. (Vrijgezellenfeesten of andere wilde feesten worden niet toegestaan.)

Meld schade zo snel mogelijk bij de huiseigenaar / beheerder. Je bent in dit geval aansprakelijk voor deze schade.
Wij zijn ook niet aansprakelijk voor schade als gevolg van omstandigheden door jouw toedoen of van het reisgezelschap of van derden.
Wanneer schade na vertrek van de hoofdhuurder wordt geconstateerd, zal deze zich moeten neerleggen bij de uitspraak van de eigenaar.
Roken: Het is totaal verboden te roken in de woning. Rookmelders zijn aangebracht. Er zijn brandblussers voorzien in de woning. Bij een rookgeur wordt een meerprijs aangerekend.

Aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor:
- Diefstal, verlies of schade, van welke aard ook, tijdens of als gevolg van een verblijf in onze accommodaties.
- Het onklaar geraken of buiten werking stellen van technische apparatuur. De vakantiegast en degene die hem of haar vergezellen, zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verlies en/of schade die voor Eb & Vloed zal ontstaan als direct of indirect gevolg van hun verblijf, ongeacht of dit werd veroorzaakt door handelen of nalaten van henzelf dan wel van derden die zich door hun toedoen in de accommodatie bevinden alsmede van alle schade die veroorzaakt is door enig dier en/of zaak die zij onder zich hebben. Bij niet juist gebruik (en aldus het niet juist achterlaten onze accommodatie) kunnen aanvullende (schoonmaak) kosten worden aangerekend.

Algemeen

Alle geschillen vallen onder de bevoegdheid van de rechter van de plaats waar de accommodatie zich bevindt, in casu de rechtbanken van het rechtsgebied Veurne, met uitsluitende toepassing van het Belgisch recht. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle reservaties, direct of indirect gedaan bij Eb & Vloed. Op de inhoud van de (digitale) publicaties van Eb & Vloed zijn wijzigingen voorbehouden. De digitale versie van de Algemene Voorwaarden van Eb & Vloed (te vinden op www.rolstoelappartement.be) primeert, indien de digitale versie van de Algemene Voorwaarden derhalve verschilt van de gedrukte versie, heeft de digitale versie voorrang.

GDPR - Wetgeving

Eb & Vloed voldoet aan de voorwaarden gesteld in de GDPR-wetgeving. Alle identificatiegegevens zullen voor intern gebruik door Eb & Vloed worden bewaard. Deze worden enkel gebruikt voor onze standaard bedrijfsvoering en het uitoefenen van onze diensten. Op ieder ogenblik kan de klant vragen om alle identificatiegegevens in te kijken, aan te passen of te laten verwijderen. Wij nemen alle nodige maatregelen om deze gegevens te beschermen en als vertrouwelijk te behandelen.

Gegevens

Eb & Vloed is een product van VAMA.
Visserslaan 45, 8660 De Panne
BE 0439.916.576

Services

Optioneel kan u vooraf een aantal extra services te bestellen. De hieronder vermelde prijzen zijn per persoon en per appartement:

Lakens zijn inbegrepen.

Handdoekenpakket is inbegrepen

 • 1 badhanddoek
 • 1 handdoek

Hygiëne

 • Vuilzakken (restafval + PMD) zijn ter plaatse aanwezig.
 • 2 vaathanddoeken en vaatdoek zijn ter plaatse aanwezig.
 • Elk toilet is voorzien van een wc-rol.
 • Basisbenodigdheden zoals detergenten, zepen,… zijn aanwezig in het verblijf.

Info

 • In elk appartement ligt een info-map met streekgebonden activiteiten.

 

 
 
Check in en check out

 

 

WEEKEND

VERKORT WEEKEND*

MIDWEEK

WEEK

AANKOMST

VRIJDAG vanaf  15u00

VRIJDAG        vanaf 15u00

MAANDAG vanaf 15u00

MAANDAG vanaf 15u00

OF

VRIJDAG vanaf  15u00

VERTREK

MAANDAG ten laatste 10u00

ZONDAG           ten laatste 17u00

VRIJDAG ten laatste 10u00

MAANDAG ten laatste 10u00

VRIJDAG ten laatste 10u00

 
*verkort weekend enkel mogelijk buiten hoogseizoen.
 
De dijk is open tot 9:45 voor auto's.

Afwijkende aankomst- of vertrekmomenten kunnen worden aangevraagd.

Aankomstprocedure: De dag zelf krijgen jullie een toegangscode toegestuurd. 30 minuten voor aankomst mogen jullie ons eveneens bellen op 0032478222810. Wij komen jullie dan verwelkomen.

Neem hiervoor contact via info@rolstoelappartement.be

 
 
Prijzen

Huurprijzen vakantieappartementen Eb en Vloed De Panne 2021

Voor onze prijzen, kijk onze prijscalculator. Deze vindt u als uw gewenste datum invult in het kader 'boek uw bedrijf'. 

Wenst u Eb en Vloed samen te boeken, mail ons voor beschikbaarheid en prijzen.