Modern ingericht rolstoeltoegankelijk vakantieappartement Eb & Vloed

Indien u op zoek bent naar een verblijf tot 12 personen (maximum 14 personen indien met kinderen) met hetzelfde uitrustingsniveau bent u bij ons aan het juiste adres. Beide appartementen kunnen immers ook samen gehuurd worden. Fysiek worden beide appartementen dan met mekaar in verbinding gesteld door een openschuifbare deur ter hoogte van de inkomhal van beide appartementen. Alle andere faciliteiten blijven onverminderd aanwezig zoals ze dat in de afzonderlijke appartementen zijn.

12 personen
Rolstoelvriendelijk
Smart TV
Centraal gelegen
Bad & douche
Zeezicht

Ligging

Eb & Vloed heeft zicht op zee en is makkelijk toegankelijk via de ruime Leopold I-Esplanade. Via een de gemeenschappelijke ingang van beide appartementen betreedt u het eengemaakte appartement dmv een unieke toegangscode. Vanaf de eerste meters zal meteen duidelijk worden dat doorheen het ganse appartement de draaicirkel van een rolstoel centraal stond bij het ontwerpen van het interieur.

Naast de op-en-top-inrichting werd ook maximaal aandacht besteed aan de inval van natuurlijk licht via de ruime raampartijen, de glazen dakkoepels en de binnentuin.

 
 
 

Kamers

Wanneer u het appartement 'Eb & Vloed' voor 12 personen huurt zijn alle faciliteiten van beide appartementen voor 100% beschikbaar.
 
Dwz dat er vier slaapkamers en 3 badkamers (waarvan 2 met aangepast toilet) volledig rolstoeltoegankelijk zijn.
 
Het volledige appartement is ongehinderd toegankelijk doordat een muur tussen Eb en Vloed volledig wordt ingeschoven waardoor er van twee aparte appartementen geen sprake meer is. 
 

3Dgrondplan 

Als u naar de ingang gaat, kunt u het gewenste appartement bezoeken.

Alles op een rij

Aantal personen

Het is niet toegestaan om met meer dan het voorziene aantal personen in het vakantieappartement te overnachten.

Roken

Er is een absoluut rookverbod in het verblijf/appartement. Dit geldt evenzeer voor het 'sas' waarlangs u het appartement binnenkomt.

Huisdieren

Kleine huisdieren (maximum 2) zijn toegelaten mits voorafgaande toestemming van de eigenaar. Het ras dient duidelijk gecommuniceerd te worden. Per verblijf, per dier wordt er een toeslag van 25,00€ voorzien. Het staat de verhuurder vrij een reservatie te weigeren op basis van het type huisdier. Schade aangebracht door een huisdier zal verhaald worden op de huurder. De huurder verklaart tevens een geldige familiale verzekering te hebben.

Orde en netheid

De huurder verplicht er zich toe het appartement te gebruiken als een goede huisvader. Hij zal alle schade die hij aan het appartement en/of de inboedel toebrengt (of die onder zijn toezicht wordt toegebracht) vergoeden. We doen er als eigenaars alles aan om elke huurder in optimale omstandigheden te ontvangen.

Hou er rekening mee om geen geluidsoverlast te veroorzaken voor de buren, in het bijzonder tussen 22u00 's avonds en 7u00 's ochtends zoals wettelijk vastgelegd.

Grondplan rolstoelappartement aan zee

Hier kan u alvast het grondplan downloaden. Eb is het appartement rechts op het plan (West), Vloed is het appartement links op het plan (Oost).

 
 
Voorwaarden en annulering

Betaling

 1. Uiterlijk twee weken nadat u van ons de bevestigingsmail met betalingsinformatie heeft ontvangen betaalt u 30 procent van de huurprijs. Deze betaling geldt als definitieve bevestiging van uw boeking.
 2. Het resterende saldo en de waarborg betaalt u uiterlijk twee weken voor de aankomstdag. Nadien krijgt u de toegangscode voor het appartement toegestuurd.
 3. Deze modaliteiten gelden als u via onze website boekt, indien u via een andere site boekt (zoals bv. Booking.com) moet u de betalingsmodaliteiten volgen die op de betrokken website worden aangegeven.

Waarborg

Er wordt een waarborg van 250,00 € per appartement per periode aangerekend (in geval van 'Eb en Vloed' dus 500,00 €). U betaalt dit uiterlijk twee weken voor de aankomstdag samen met het saldo van de huurprijs. Na aftrek van de opkuiskosten nl. 90,00 € (180,00 € voor 'Eb en Vloed') storten wij dit bedrag ten laatste twee weken na uw vertrek terug. Eventuele schade op rekening van de huurder, trekken we van dit bedrag af.

Annulering

Bij annulering worden volgende kosten in rekening gebracht:

 • Tot twee maanden voor de aankomstdag: 30 procent van de huursom
 • Van twee maanden tot één maand voor de aankomstdag: 50 procent van de huursom
 • Van één maand tot een week voor de aankomstdag: 90 procent van de huursom
 • Minder dan een week voor de geplande aankomstdag: de volledige huursom

 

 
 
 
 
Services

Optioneel kan u vooraf een aantal extra services te bestellen. De hieronder vermelde prijzen zijn per persoon en per appartement:

Lakens zijn inbegrepen.

Handdoekenpakket

7,50 € bestaande uit:

 • 1 badhanddoek
 • 1 handdoek

Hygiëne

 • Vuilzakken (restafval + PMD) zijn ter plaatse aanwezig.
 • 2 vaathanddoeken en vaatdoek zijn ter plaatse aanwezig.
 • Elk toilet is voorzien van een wc-rol.
 • Basisbenodigdheden zoals kookingrediënten, detergenten, zepen,… zijn niet aanwezig in het verblijf.

Info

 • In elk appartement ligt een info-map met streekgebonden activiteiten.

 

 
 
Check in en check out

 

 

WEEKEND

VERKORT WEEKEND*

MIDWEEK

WEEK

AANKOMST

VRIJDAG vanaf  15u00

VRIJDAG        vanaf 15u00

MAANDAG vanaf 15u00

MAANDAG vanaf 15u00

OF

VRIJDAG vanaf  15u00

VERTREK

MAANDAG ten laatste 10u00

ZONDAG           ten laatste 17u00

VRIJDAG ten laatste 10u00

MAANDAG ten laatste 10u00

VRIJDAG ten laatste 10u00

 
*verkort weekend enkel mogelijk buiten hoogseizoen.
 
De dijk is open tot 9:45 voor auto's.

Afwijkende aankomst- of vertrekmomenten kunnen worden aangevraagd.

Neem hiervoor contact via info@rolstoelappartement.be

 
 
Prijzen

Huurprijzen vakantieappartementen Eb en Vloed De Panne 2021

Voor onze prijzen, kijk onze prijscalculator. Deze vindt u als uw gewenste datum invult in het kader 'boek uw bedrijf'. 

Wenst u Eb en Vloed samen te boeken, mail ons voor beschikbaarheid en prijzen.